Loading…
Esti aici:  Acasa  >  Magazin  >  Articol curent

Exclusiv: Interviu cu Trupa OneLove din Curtea de Arges !!!

Autor   /   31 March 2013  /   Fara comentarii

onlove

Trupa OneLove, a lansat de curand o noua piesa, care sincer imi place foarte mult, plus ca si eu sunt la fel de curios ca si voi sa aflu cat mai multe despre cei doi baieti din Curtea de Arges. I-am  contactat, au raspuns prompt si au fost de acord sa ne ofere un scurt interviu.

Ionescu Alin (IA), OneLove Romania (OLR)

1. IA:Spuneti-ne cateva cuvinte despre proiectul OneLoveRoamania, cum a luat nastere, cati membri/colaboratori sunteti,ce stil de muzica promovati?

OLR: Bazele proiectului au fost puse prin 2009-2010, cu toate ca noi suntem prieteni de mai mult timp. Cand zic noi, ma refer la mine Mitu Adrian si la Bro. Colaborari, deocamdata nu am avut decat cu Vichi V pe partea de voce, iar in ceea ce priveste producatorii de instrumentale am bifat pana acum in dreptul lui Mario si T-Sound production. In ceea ce priveste muzica , ne place sa credem ca facem  muzica buna. E un mix de hip-hop, r’n’b si house

2.IA:Care a fost pana acum cea mai tare experienta pe care a-ti avut-o ca trupa?

OLR: Cred ca intrarea pentru prima oara intr-un studio de inregistrari si imprimarea primei piese. Deocamdata!

3.IA:Am vazut de curand ca ati lansat o noua piesa, care pare sa aiba o foarte buna priza la public, ce ne puteti spune despre ea?

OLR: Pai e a doua colaborare cu Vichi V,pe un instrumental semnat Mario. Noi speram sa placa publicului. Noua ne-a placut. Asa am simtit-o asa, am cantat-o.

4.IA:Ce planuri de viitor aveti ?

OLR: Planuim sa scoatem mai multe piese care sa placa si in care oamenii sa se regaseasca. Urmeaza cu siguranta un clip. Atat pot sa va spun.

4.IA:Un mesaj pentru fani OneLove si unde va  pot  contacta si pot fi la curent cu ultimle update-uri?

OLR:Mesajul nostru e simplu: OneLove, Curtea de Arges! Ne gasiti pe youtube , pe canalul nostru official OneLoveRomania si pe facebook  , pe pagina oficiala. Si prin oras desigur.


Citeste si...

Comentează folosind contul de Facebook

    Print       Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

You might also like...

loteriabonurilor

Loteria bonurilor fiscale

Citeste mai mult →